50. Pisci na mreži

  

Povodom obilježavanja 50. programa Pisci na mreži, organiziramo poseban susret, ponešto drugačiji od prethodnih!

Vjerujemo da je to lijepa prilika podsjetiti se na koji smo način s učiteljima, nastavnicima i učenicima hrvatskih osnovnih i srednjih škola ulazili u radionice hrvatskih autora i kretali se prostorima suvremene hrvatske književnosti. U programu Pisci na mreži, koji od siječnja 2011. zajednički organiziraju i provode Agencija za odgoj i obrazovanje, tvrtka Aquilonis (Zagreb) i udruga Magistra Nova (Zagreb), nudili smo autore i njihove tekstove koji su svojom zanimljivošću, raznovrsnošću i kvalitetom trebali biti poziv na čitanje, drugačije razumijevanje, interpretaciju…
 

50. susret, koji će se održati sa Senkom Karuzom 2. prosinca 2015. godine, prilika je i za razgovor, poziv smo uputili svim dosadašnjim autorima, o učinjenom i za planiranje budućih susreta.

Zbog toga će ovaj put virtualni susret biti nadopunjen susretom u OŠ Kajzerica u Zagrebu, otvorenoj početkom ove školske godine, koja se opisuje kao „… suvremena europska škola koja ima misiju povezivati znanja, spoznaje, umijeća i vještine iz različitih predmetnih područja u skladnu i jedinstvenu cjelinu…“ Susret započinje u 17:00 sati, pridružite nam se!

Dodatne informacije