Ciklus webinara „Pogled kroz objektiv“ odvija se u sklopu programa „Suradnici u učenju“ koji je dio globalnog Microsoftovog programa „Partners in Learning“, a u Hrvatskoj se provodi kroz suradnju Microsofta Hrvatska, Agencije za odgoj i obrazovanje i tvrtke Aquilonis.

Od sljedeće sezone udruga Magistra Nova se aktivno uključuje u provedbu ovog ciklusa webinara smiley

 

Projekt je usmjeren prema obrazovnoj zajednici, ali se u praćenje webinara mogu uključiti svi zainteresirani, bez obzira na svoju fizičku lokaciju – jedini uvjet jest pristup računalu s Internet vezom te zvučnici. Kroz različite fotografske teme vode nas gospodin Ivan Čondor iz Graditeljske škole Čakovec i gospodin Ivan Rakić iz Osnovne škole Popovača.

 

Tijekom 8 mjeseci (u školskoj godini 2011/2012) održali smo 16 webinara kroz koje su sudionici, osim o osnovama fotografiranja, saznali više o kompoziciji fotografije, digitalnim aparatima, rezoluciji, autorskim pravima, obradi i objavama fotografija, makro, tilt-shift, high-speed, HDR i panoramskoj fotografiji, panning tehnici, fotografiranju u interijeru, noćnoj fotografiji te novim trendovima u fotografiranju.

Snimke svih održanih webinara možete pronaći ovdje.

 

Additional information