Sharon Gidron Peskin i Predrag Pale

5. rujna 2022, Zagreb, Crnčićeva 18
Cjelodnevna radionica, u tri dijela

 

O RADIONICI:

Mnogi ljudi, uključujući i one s iskustvom u javnom nastupu, osjećaju određenu razinu tjeskobe i nelagode pri razmišljanju o svom sljedećem javnom nastupu.

Kako možemo drugačije pristupiti našoj sljedećoj prezentaciji? Kako možemo biti sigurni da smo u potpunosti povezani s našom publikom i na pozornicu dovesti svoju najbolju verziju?

Odgovor se odnosi na sva tri  aspekta ljudskog izražavanja: um (sadržaj), emocije i tijelo.

Stoga će ova jedinstvena cjelodnevna radionica pokriti sva tri aspekta:

Sadržaj i struktura– bavit će se porukama koje želimo poslati, strukturom i konstrukcijom govora, sadržajem, pripremom, prezentacijskim materijalima i ophođenjem s publikom.

Emocije– stavit će naglasak na energiju koju želimo prenijeti na publiku i emocije, kako naše tako i naše publike.

Tijelo– bavit će se našim samopouzdanjem, percepcijom nas samih kao tijela i bića.

 

Vaši vodiči na ovom prekrasnom putovanju bit će Predrag Pale i Sharon Gidron Peskin.

 

Sharon je stručnjak za autentičnost, osnivačica i vlasnica `The Lab` - kuće za tečajeve, radionice i individualne dubinske procese za poboljšano samoizražavanje, koristeći utjelovljeni rad koji se temelji na teoriji Rudolfa Labana u kombinaciji s konceptima i vježbama iz područja glume i improvizacije.

 

Sharon je Certified Movement Analyst (CMA), Laban Institute for Movement Studies program (2016), te kazališna umjetnica. Njeno akademsko obrazovanje uključuje diplomu iz matematike i statistike (Hebrejsko sveučilište) te MBA (Sveučilište Tel-aviv). Također uključuje studije seksualnosti i obuku tantričke terapije (M.A.A.R.A.G, Izrael) i Somatskog iskustva.

Sharon će vas (korištenjem Studije somatskog iskustva) podučiti da se oslobodite treme ili blage socijalne anksioznosti, poboljšate vaše komunikacijske vještine i proširite svoje samoizražavanje. Jedna od metoda je prepoznavanje i mijenjanje obrazaca kretanja. Njezina je misija pomoći vam da uspostavite udobnost i lakoću bivanja u vlastitoj koži. Da uživate u cijelom sebi. Cijenite ljepotu i moć svoga tijela i duše.

Ova se metoda pokazala uspješnom za široku publiku, od redatelja i poslovnih ljudi, preko glumaca, do pojedinaca iz svih sfera života koji imaju problem kada traže povišicu, predstavljaju novu ideju svom timu, govore za medije ili se prijavljuju na novi posao.

 

 

Predrag je inženjer elektronike i računarstva, profesor na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, ali i iskusan javni govornik za najširi raspon tema i publike, od 9-godišnjaka do NATO generala, od elektronike, upravljanja, kibernetičke sigurnosti do teorija učenja, i klasičnog baleta.

 

Predrag će s vama podijeliti ne samo teorijska znanja o komunikacijskim vještinama, već i svoje veliko osobno iskustvo u održavanju svih vrsta govora, uključujući edukativna predavanja, obraćanje u medijima, motivacijske govore i plesne treninge.

 

 

Radionica će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku. Po potrebi će biti osiguran prijevod na hrvatski jezik.

Potrebno je ponijeti samo svoj entuzijazam, a za treci dio radionice sa Sharon, obucite se da vam bude ugodno (p)okretati se, a na nogama papuce ili deblje carape, nesto udobno, a da niste u tome hodali ulicom.

 

PROGRAM RADIONICE

PRIJAVE I CIJENE

 

Broj polaznika je ograničen. Prijave se zaprimaju do 31. kolovoza.

Rok za plaćanje radionica je 1. rujna, prema ponudi koju ćemo poslati nakon ispunjavanja forme za prijavu.

Forma za prijavuhttps://tinyurl.com/yc4js9bn

Additional information